Loopbaanbegeleiding

Martien Vanlerberghe

_______________________

Loopbaancoach
Psycholoog

Video afspelen

Voor wie/ aanbod:

Iedereen (werknemer, bediende, zelfstandige of ambtenaar met minimum 7  jaar werkervaring komt in aanmerking voor loopbaancoaching).

Loopbaancoaching is een individueel groeitraject dat een antwoord wil formuleren op volgende vragen :

  • Wat maakt mij uniek ?
  • Wat zijn mijn talenten, passies, waarden en interesses ?
  • Welke werkomgeving heb ik nodig om goed te functioneren?
  • Hoe vind ik een evenwicht tussen werk en privé?
  • Hoe haal ik meer voldoening uit mijn job?
  • Hoe ga ik om met stresserende factoren op het werk?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt?
  • Terug werken na een burnout?
  • Hoe zoek ik ander werk?

Praktische afspraken

Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking luister ik naar jouw loopbaanverhaal en loopbaanvragen en kijken we samen hoe ik jou het best kan begeleiden.

Na dit gesprek ben je nog volledig vrij of loopbaanbegeleiding iets voor jou is. Wil je het loopbaantraject opstarten bij mij dan vraag je de loopbaancheque aan via de website van de vdab .

De opstart van ons loopbaantraject kan pas na aanvraag van de loopbaancheque.

Na het kennismakingsgesprek beslissen we samen of ik met mijn groeiaanbod jou verder kan helpen met je loopbaanvraag. Opgelet, loopbaancoaching is geen therapie. De focus draait rond je werk en verdere loopbaankeuzes.

  • De loopbaancheque dient aangevraagd en betaald te worden alvorens je effectief bij mij start met loopbaanbegeleiding. Dit kun je doen via vdab.be/loopbaancheques of telefonisch via de vdab 0800/30700.

Bij ons eerste gesprek breng je de loopbaancheque mee.

Met de loopbaancheque heb je recht op vier uur loopbaanbegeleiding. Ik verdeel deze vier uur over vier sessies van telkens een uur. Zo zijn er vier momenten waarop we elkaar ontmoeten. Zo krijg je de kans om een mooie groeiweg af te leggen. Alle vier de sessies worden ingepland van bij het begin zodat er een zekerheid is van afspraken en er een mate van continuïteit is in jouw proces. Afspraken verplaatsen of laattijdig annuleren kan alleen indien het hoogdringend is.

Bij het opstarten van een loopbaantraject wordt een overeenkomst afgesloten en ondertekend die jou beschermd als cliënt, ik werk als erkend freelance coach voor vzw vorm.

Tussen de sessies door mag je mij mailen om verdere vooruitgang mee te delen. Tijdens de kantooruren kun je me ook telefonisch bereiken.

Contact:

0472/29.32.52

martien@centruminbalans.be

De Vlaamse overheid subsidieert loopbaanbegeleiding.


De loopbaancheque kun je aanvragen op de website van de vdab ;  www.vdab.be

Twijfel je of loopbaanbegeleiding wel iets voor jou is? Spring dan gerust eens binnen op één van onze groeicafés  om te luisteren naar de verhalen van mensen die reeds loopbaanbegeleiding hebben gevolgd!