Wie ben ik

Wil je ook geprikkeld worden om te groeien in jouw richting? Dan is Martien de ideale persoon om samen met jou je groeipad uit te stippelen! Loopbaanbegeleiding voor werknemers, zelfstandigen en ambtenaren

Wie ben ik?

Martien werkt al 14 jaar als zelfstandig psychologe. Ze is ook een ondernemende dame: zo stampte ze zelf een paramedisch gezondheidscentrum met een tiental paramedici uit de grond, en coördineerde dit vijf jaar. De focus lag daarop coaching van jonge ondernemers bij het opstarten van hun eigen zaak. Daarnaast baatte ze een eigen horecazaak en winkel uit en was ze de bezielster van het concept ‘Proef je streek’.

Ze schoolde zich bij op het vlak van coaching en voelde al snel een grote passie voor de kortdurende, positieve en krachtige manier van werken. Ze specialiseerde zich vooral rond stress en burnout en uitputting.

Martien werkt op een positieve en dynamische manier, zoekt creatieve werkvormen om mensen te prikkelen in de richting waarin zij willen groeien. Als persoon is ze warm, inleven , zacht maar ook directief, open en eerlijk.

Ze heeft snel inzicht in de lagen van een mens en hun unieke profiel en kan dit op een duidelijke manier communiceren en vertalen naar concrete werkdomeinen.

Centrum in Balans.be