Groeicafé

Centrum In Balans wil een groeiplek zijn voor iedereen die op een actieve en bewuste manier wil werken aan een duurzame en gezonde loopbaan. Het opbouwen van een sociaal netwerk rondom je is een van de allerbelangrijkste loopbaanvaardigheden. Je af en toe laten inspireren door anderen, tijdens een groei-netwerk-event kan een stimulans zijn om verder te groeien.

Tijdens een groeicafé komen we samen met andere groeigenoten en luisteren we naar het boeiende loopbaanverhaal van een aantal ‘sprekers’. Ze nemen ons mee in hun authentieke loopbaanverhaal en vertellen ons hoe zij hun groeidrempels hebben overwonnen en geven ons groeitips. Nadien is er tijd voor een drankje en een zoete zonde.

Voor wie?

Wil je loopbaanbegeleiding volgen maar twijfel je nog of dit iets voor jou is? Kom dan luisteren naar een aantal loopbaanverhalen!

Heb je al loopbaanbegeleiding gevolgd en wil je nog eens een extra stimulans?

Ben je bezig met een loopbaanbegeleiding en wil je je netwerk verruimen en luisteren hoe anderen hun ‘groeidrempels’ hebben overwonnen?

Praktisch

De groeicafés gaan twee keer per jaar (najaar/voorjaar) door in de praktijk in Waregem op een zaterdagvoormiddag van 10 tot 12 uur.

Volg zeker de facebookpagina van ‘Centrum In Balans’ om op de hoogte te zijn van de data.
De inkom is gratis maar we vragen wel dat je vooraf inschrijft per mail naar martien@centruminbalans.be

Eens ingeschreven vragen we ook dat je daadwerkelijk afkomt en niet laattijdig annuleert. De groep is bewust kleinschalig dus jouw gereserveerd plekje is uniek!

Deze website maakt gebruik van cookies. Wenst u verder te gaan?