Workshop

Mentaal welzijn op de werkvloer

Leidinggevenden en lijnmanagers spelen een hoofdrol bij het ‘welzijn’ van de medewerkers. Het is dus van cruciaal belang om deze ‘sleutelfiguren’
voldoende aandacht en ondersteuning te geven. 
Een workshop is een ideale manier.

Wat?

Deze workshop ‘ EHBO ‘of Eerste Hulp Bij Mentale Ongemakken  is een praktijkgerichte workshop waar stap voor stap de eerste tekenen van stress en burn-out worden uitgelegd. Je krijgt ook wat praktische tips mee om hiermee om te gaan.

De workshop duurt 2.5 uur en wordt in een groep gegeven van maximum 12 deelnemers. Dit om een veilig klimaat te creëren en de mogelijkheid te bieden voor interactie.

Voor wie?

Iedereen die werkzaam is binnen een bedrijf of organisatie heeft er baat bij om voldoende op de hoogte te zijn van de kenmerken en aanpak van stress, uitputting en burn-out. We brengen veel tijd door op ons werk. Collega’s en leidinggevenden, zijn vaak de aller eersten die zien dat een collega zich ‘anders gedraagt’  of  last heeft van vermoeidheid of uitputting. 

Op tijd ingrijpen is cruciaal om erger te voorkomen! Het ‘uitvallen’ van een collega gebeurt nooit plots. Vaak gaat hier al een sluimertijd aan vooraf die al werd opgemerkt door collega’s.  Ziekteverzuim kost een bedrijf handenvol geld en legt ook extra druk op de andere collega’s.  Maar is natuurlijk ook voor de collega in kwestie die uitvalt erg schadelijk voor zijn/haar mentale en fysieke gezondheid.

Beter voorkomen dan genezen! Inzetten op ‘preventie’ is de boodschap!

Praktisch

Hebt u als HR, personeelsverantwoordelijke, zaakvoerder interesse om deze workshop te laten doorgaan in je bedrijf of organisatie? Contacteer  mij dan voor een persoonlijk gesprek. Ik kom graag eens bij u langs om mijn workshop uit te leggen en af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf.

De prijs voor deze workshop bedraagt 750 euro (exclusief BTW) en omvat alle voorbereidingen, voorbereidend gesprek, de workshop zelf, syllabus per deelnemer en verplaatsingskosten.

Betalen kan via de ‘werkbaarheidscheque’.

Deze website maakt gebruik van cookies. Wenst u verder te gaan?